További információink

♻️ 100%-ban lebomló anyag

♻️ Saját logóval ellátva

♻️ Maximum 14 munkanapon belül kiszállítva

♻️ Kiemelkedő minőség

♻️ Hazai vállalkozástól

♻️ Ingyenes szállítás

♻️ Az ár tartalmazza a CSKT – t (Csomagolóanyagok Környezetvédelmi Termékdíja)

10.000 Ft feletti rendelés esetén kérd egyedi ajánlatunkat!

 

✔ Nincs plusz induló nyomdaköltség

Tudsz róla, hogy az egyedi formák és minták készítéséhez először egy sablont kell létrehozni? Ennek költsége akár több, mint 50.000 Ft-ba is kerülhet.

DE! Mi ezt a költséget átvállaljuk helyetted!

A mi termékeink minden estben az úgynevezett klisé és polimer költség felszámolása nélkül készülnek. Miért jó ez Neked? Mert az ár, amit az egyes termékeknél látsz, már minden esetben a saját logóddal ellátott egyedi dobozod ára. Nincsenek rejtett extra költségek, nincsenek kellemetlen meglepetések!

 

 

 

✔ Díjmentes személyes termékbemutató

Egy műalkotáshoz méltó csomagolás dukál! Tudjuk, hogy nem egyszerű megtalálni azt a dobozt, ami nemcsak környezetbarát és jól néz ki, hanem méretben is tökéletesen illeszkedik különleges termékedhez.

Mi nem bízzuk a véletlenre! Elvisszük neked személyes bemutató keretében készleten lévő termékeinket, te pedig saját szemeddel bizonyosodhatsz meg róla, melyik dobozba illik a legjobban! Ha pedig nincs a kínálatunkban megfelelő doboz, mi a legvadabb elképzeléseidet is meg tudjuk valósítani. Tűnj ki a csomagolásoddal és nyerd meg a vevőidet első látásra!

✔ Garanciát vállalunk a munkánkra

A tervezéstől kezdve, a gyártáson át, a szállításig minden általunk elkövetett hibáért vállaljuk a garanciát. Veled is előfordult már, hogy a multitól megrendelt terméked heteket késett? Mi kisvállalkozásként büszkék vagyunk rá, hogy sosem hagytuk cserben partnereinket. Ha fontos számodra, hogy megbízható forrásból, a legkiválóbb minőségi feltételeknek megfelelően szerezd be környezetbarát csomagolásodat, akkor ismerkedjünk meg!

✔ A legütősebb marketing eszközöd

Nem csak egy doboz… A csomagolásod az arculatod tükrözésének legfontosabb eleme! Félre a semmitmondó, tömeggyártott papírdobozokkal. Itt a lehetőség, hogy beszerezz valami egyedit, valami figyelemfelkeltőt! Ha az utcán egy elégedetten falatozó alakkal találkozol, rátéved a szemed a csomagolásra, vajon mit eszik? Kell ennél jobb reklám? Ráadásként teljesen ingyenesen látványtervet készítünk Neked, melynek elkészítéséhez csak egy vektoros céglogóra lesz szükségünk. Onnan kezdve a határ a csillagos ég, ugye látod már Te is?