Itt A Nyár, Itt A Strand, Nyílnak A Büfék

Itt a nyár, a jó idő, a legtöbb ember első útja a strandra vezet, hiszen hogyan máshogy lehet kibírni ezt a kánikulát. A strandon pedig ott a lángos, a kürtőskalács és minden más, ami a hagyományos magyar street food köreibe tartozik.

Természetesen mindez papírtányéron, papírtálcán kerül felszolgálásra, és a papírpoharakról sem feledkezhetünk meg! A csomagolás, csakúgy, mint a pizzás doboznál nagy szerepet játszik az élmény teljessége érdekében.

A balatoni vendéglátó-egységek mindig is fontos szerepet játszottak a balatonozás élményének teljességében, a strandon „májszbite”-t kiabáló néni pedig mindenkinek ismerős lehet. Sok-sok éve már azonban ugyanaz az eljárás minden büfénél, és rengetegen a csomagolásukat sem változtatták még, pedig rengeteg kihasználatlan lehetőség áll előttük, főleg ebben a csúcsidőszakban.

Az ételek csomagolása minden vendéglátós számára kiemelkedő fontosságú, ám úgy gondolom, bátran kijelenthetjük, hogy az ilyen büdéknél és street food egységeknél halmozottan szükséges erre odafigyelni, hiszen a vendég szinte teljesen biztos, hogy ebből fogja elfogyasztani az általa vásárolt ételt.

Download Our App

app-store-badge
play-store-badge
Order Online Now

Browse Our Menu

Our Most Popular Dishes